Thursday, May 8, 2014

Glitter On It Makeup

Shallom..
Sudah lama sekali aku tidak update blog ya, banyak yang nanyain juga. Kangen banget ngeblog, tapi akhir-akhir ini aku lagi super sibuk dan ga ada mood buat nulis >_< BAD HABIT!! Nah, biar lebih enak nih kan ini blog indonesia, jadi aku putuskan untuk pakai bahasa aja agar lebih mudah dimengerti. Setuju??? 

Kali ini aku mau share makeup tutorial, sebenarnya aku bikin look ini uda lama, tapi baru sempat aku post sekarang di blog. Look ini aku beri nama Glitter on it. Sesuai namanya, makeup kali ini aku menggunakan glitter untuk efek bling-bling.



Saturday, February 1, 2014

Lunar Chinese New Year 2014 Makeup Look

It's still long weekend holiday, maybe some of you still need makeup inspiration for CNY dinner tonight, you can re-create this makeup look. Sorry I don't have time to make a tutorial, but I will explain step by step.

Friday, January 31, 2014

How To : Shop at Luxola.com

Hi guys, how are you? Wishing you are fine.
Sometimes readers ask me "where did you buy this product? or Where do you like shopping online?
The answer is LUXOLA.COM
Why? Because Luxola is the first online luxury cosmetic and skincare site in South East Asia. Don't worry all their products are AUTHENTIC. Luxola provide more than 80 brands consisting of makeup, skincare, nails, bath and body, tools, and for man products too. But, some people confuse how to shop at Luxola site. In this post I will show you easy steps how to shop at Luxola. Let's start!

1. Go to Luxola site
Go to www.luxola.com on browser. You will see Luxola homepage like this.

"Tulis www.luxola.com di kolom alamat browser anda"

Saturday, January 18, 2014

Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox Highlighter Set

Hi beautiful,
Long time no see.. i miss you so badly. Almost 3 months I never update my blog.
Ok, now I have a new product review for you all. This is a highlighter set product called Ultra Flesh Shinebox. This product from Fusion Beauty Cosmetic. I never heard this brand before until PR of StrawberryNET.com contact me to review this product last month. It arrived safely a couple days ago.

Monday, October 21, 2013

Makarizo T1 Style Silky Light - First Impression

HI readers,
If you read my previous post, you know that Makarizo sent me 2 styling products for review purpose. They are Makarizo T1 Style Dazzling Foam and Silky Light. You can read about Dazzling foam by click it : Dazzling Foam. Now I will share my first impression using Makarizo T1 Style Silky Light.

Sebelumnya, kita bahas dulu line T1 dari Makarizo. T1 Techno Nature ini ada beberapa 3 varian jenis treatment, yaitu untuk rambut normal, rambut kering atau rusak dan styling product. All of T1 Techno Nature products made of natural ingredients loh. Jadi semuanya benar-benar dari bahan alami yang diolah dengan teknologi modern, sehingga efektif mengembalikan dan mempertahankan kekuatan alami rambut dari bahaya polusi, sinar matahari, hairdryer, atau setelah rambut diluruskan / dikeriting / diwarnai.